sjuk

skriver mer när jag blivit frisk, bild tagen i fredags i skolan. ( oförberred )

design

har såhär tills någon har fixat en ny och proffsiare desgin till mig, blev lite trött på den andra även om den var skit fin så orkar jag inte ha en header i 1000 år.


hiss diss ?

vem tyckte ni passade bäst i klänningen ? Heidi Montag eller Leona Lewis ? själv tyckte jag lätt Heidi. Leona ser för klumpig ut i den, och dessutom var det snyggare att visa lite mer ben.


jag saknar dig


börjar blogga igen

tänkte börja blogga igen, även om det inte är fredag så saknade jag bloggen så mycket så jag var tvungen haha! men iallafall, kan berätta vad som har hänt när jag inte bloggat. jag har köpt en ny mobil eftersom att min mobil blev snodd! men jag har fortfarande inte fått mitt simkort en , det kommer på lördag. och varför jag inte fick ett nytt simkort när jag köpte mobilen var för att jag vill ha kvar samma nummer så det gör inget att jag får vänta tills i helg. så ring eller smsa inte en! men aja, idag var jag lite med johanna och sen åkte jag hem. och när jag skulle öppna kom jag på att jag inte hade några nycklar så jag fick vänta i drygt 40 min på min syster, sjuukt tråkigt! sen har jag inte gjort så mycket. kollade nyss på klockan och såg att den var 19.00! det känns som att den är 4 typ, det är ju sjukt ljust ute! här kommer en bild på min nya mobil, jag kan bara säga att det kommer bli mycket mer bilder hit till bloggen nu!

fin va ? rosa mobil och ett rosa headset!

blogg paus

förlåt för dålig uppdatering, men nu tar jag en LITEN LITEN bloggpaus, återkommer på fredag!

dagens


svart långt linne, svart tröja med knappar, svarta strumpbyxor & över det =
svart skinjacka, en vit sjal & dom bruna ballerina som ligger på golvet på första bilden.

morsning

idag har ja sovmorgon och börjar 10.40 skönt va ? jag är redan klar nu och har typ en timme på mig till jag ska gå. så jag ska passa på att ta dagens outfit och så, men ni får inte glömma att kommentera för annars lägger jag ner bloggen! jag vill inte hota er men det är ju så jävlans tråkigt att inte få några kommenterarer. så KOMMENTERA! haha. damp! nej men nu ska jag fota dagens, men ni får lite morgonmusik så länge!


orkar inte

hejhej, idag har jag varit i stan med kezaya och ätit sushi. har inte lust att skriva idag pågrund utav huvudvärk, *host, david* och så. men skriver mer imorgon puss!

imorgons planer

imorgon så ska jag vara med kezaya efter skolan och jag ska åka och köpa mina solglasögon som jag har velat ha skit länge. och sen ska vi väl bara vara ute. tar med kameran så kika in imorgon så får ni se lite pictures, men nu ska jag gå och tvätta av mig och sätta mig framför tv'n, söta drömmar!

saknar

såg ett inlägg som annapyttipanna hade skrivit om en glass så jag härmar henne lite. men jag måste bara skriva om den, jag saknar värkligen den här glassen, åt den alltid när jag var liten och det var en favorit länge men sen tog dom bort den och jag blev jätte ledsen haha. men fattar inte varför dom tog bort den, för det var ju jätte många som gillade den ? man kan nästan inte ens säga att det är en glass för det är ju små kulor men endå!


haha roliga mammor

jag - mamma jag såg ju det i din inkorg.
mami - vilken inkorg ?
jag - på mobilen, dummer!
mami - aha så du snokar i min mobil ?
jag - aa hahahahah.
mami - då ska jag snoka i din mobil.
jag - då åker du på en fet höger.
mami - HAHA, kom då!

..... jag och mamma börjar brottas ( inte seriöst ), men jag åkte ner, hehe ;$


kärlek

Kärlek, det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta kärleken till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och bli kysst över hela kroppen. Det handlar om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertoppar som smeker längs ryggraden..


sjutton.femtioåtta

hejhej, nu har johanna åkt hem. och idag ska jag bara vila ut för efter vi hade bastat och jag skulle byta om i badrummet så hände det något men mig. hela jag började darra fick huvudvärk ont i magen, jag såg suddigt och sen bev det vit och jag vaknade utav att jag satt på golvet ihopkurad och ropade på mamma ? riktigt läskigt, så hon kom springandes upp med vatten så nu måst jag bättre. jag vet inte vad det var. vi hade suttit i bastun väldigt länge och jag hade inte drukigt något. så det var väl säkert därför. men annars var det skönt, vi hade hårinpacking och ansiktsmask och rakade benen. så nu känner jag mig skit fräsch! juste, jag måste plugga på europas länder för att vi ska kunna 35 länder i europa på torsdag och jag kan 6 ;O så ja .. men skriver mer sen och då kommer bilderna från igår kväll. bilden tagen påväg hem från finland ( på båten ) saknar!

kladdkaka

jag och johanna sitter och kollar på made, vi har bakat kladdkaka och snart ska vi bada basta göra hårinpakning och ansiktsmask sen ska vi gå ut och ta foton. bild på den super goda kladdkakan;

min mobil

juste, har glömt bort att berätta att min mobil kom bort i torsdags så jag kan inte svara på sms eller om någon ringer så tro inte att jag dissar er. men i maj får jag en ny mobil. och om jag ska köpa en moil ska jag köpa någon utav domhär;


lite om igår.

hejsan sötnosaaaar. igår var jag och johanna på bio åt på tacobar och så. väldigt mysigt! har inte träffat henne på ett år typ, mars 2008 var senaste gången typ, så det var kul! idag kommer hennes mamma och hämtar henne på eftermiddan eftersom att hon bor på ingarö. hennes mamma är ju min gudmor så det ska bli roligt att träffa henne också hihi! vi har inga sladdar till hennes mobil&kramera så bilderna från igår kommer senare ikväll, men nu ska jag svara på gb'n. puss!


biotime!

hejsan, nu sitter jag här med johanna och vi har bestämt oss för att gå på bio ikväll, det blir 17 agin som går kl 18.45, men nu ska vi fortsätta reservera. puss!

byebye

ska dra till tunnelbanan och åka och möta johanna nu, uppdaterar mer sen.


depend nagellack

såhär blev naglarna, man ser inte så mycket men det är typ silverrosa.

redigerad


nagelförlägning

asså jag blir så jävla sugen på att göra riktig nagelförlägning men det kostar typ 2000 eller något ? skit dyrt! men ska försöka tjata lite på mami. mohahhaha! men nu ska jag måla mina korta naglar. sånna här vill jag ha! bild tagen från google.

2 i slussen

nu har jag och johanna bestämt att vi ska mötas klockan 2 i slussen, sen vet vi inte vad vi ska göra haha. för jag har inga pengar, man kan ju typ inte göra något utan pengar! aja nu ska jag och johanna kolla lite på tv. bild på mig och johanna som små.

ska träffa barndsomvän

hejhej, förlåt för väldigt dålig uppdatering. men iförgår var jag hos dady och gjrode typ ingenting. och igår var det ju fredag så då pallade jag inte sova hemma så det blev övernattning hos johanna. och idag ska min barndomsvän alltså inte hon jag sov hos idag sova hos mig. så jag ska typ åka och möta henne i slussen eller något, ska bli jätte roligt! så jag ska ringe henne typ snart. vi har inte planerat vad vi ska göra men vi hittar säkert på något hihi. har saknat henne sjukt mycket! men aja nu ska jag kolla min pea, bild tagen för 10 min sen utan smink, det är därför jag inte vill visa mig.


snart till dady

hejhej, nu sitter jag här med pyttipanna och äter flingor, hihi. snart ska vi dra till våra pappor men jag var tvungen att åka hit och packa så anna följde med eftersom att våra pappor bor grannar ;D vi fick sluta tidigare idag för att vi inte hade någon idrott och inte imorgon häller, så det blir håltimme. och imorgon har jag omrpov på matten klockan 2 och alla som inte har någon rest/omprov får gå hem. dåligt va? ;'( aja nu ska vi läsa bloggar. pusspuss!

bilder

bilderna som jag lovade ( på mig och johanna )
       

hellu

hejsan, sitter hemma hos johanna och vi har precis ätit. hon ska hjälpa mig med matten snart :) puss!

sista inlägget

nu ska jag mysa ner mig i soffan med klass och kolla på det bästa pogrammet = desperate housewifes. så ha det bra och hoppas att ni får en trevlig kväll. skriver mer imorgon.


my maaan

jag säger bara en sak, het&min.

hemma nu.

hejhej, förlåt för riktigt dålig uppdatering idag men jag lovar att jag ska bli bättre på det. idag har jag bara varit med johanna typ. vi har varit ute och tagit foton med hennes super bra kamera (bilder kommer sen) och sen har vi inte gjort så mycket mer. jag träffade min älskade twini liv idag också. idag när jag skulle hem från johanna, har inte träffat henne på jätte länge så det var roligt att prata med henne en liten stund men sen hade hon brottom. sen när jag är på perrongen träffade jag jimmy och vi stog och pratade tills vårt tåg kom. och nu är jag hemma. haha det var typ min dag. imorgon vet jag inte vad som händer men ska väl antagligen vara med någon efter skolan. kisses!

hos johoeeee

hejsan kära bloggläsare haha, just nu sitter jag hos johanna och vi strax äta mihihihihi. idag så har det inte hänt så mycket, efter skolan gick jag och johanna hem till henne och nu sitter vi här (: aja uppdaterar mer när jag kommer hem, pusssssssss.

vilka bloggar jag läser

fick en fråga om vilka bloggar jag läser, här kommer dom;
http://costly.blogg.se
http://desireenilsson.blogg.se
http://paow.se
http://kristinaaw.blogg.se
http://isabeilles.devote.se
http://fiisas.blogg.se
http://emszans.blogg.se
sen kommer jag inte på några mer, men fler finns det ..

dålig uppdatering

hejhej, förlåt för att jag inte uppdaterat så bra idag. men idag har bara varit en "ta om hand" dag. då jag fräschat upp mig själv inför skolstarten imorgon -.- hälst skulle jag vilja ha en vecka till lov men nej, vi ska börja imorgon. aja, det är väl bara acceptera haha. den som vet när vi börjar imorgon och går i min klass kan gärna smsa mig och säga för jag har ingen aning. ville bara säga grattis till mischa som fått en pojkvän, hurra hurra hurra. haha driver, men jag säger bara en sak, killen måste vara jävligt glad som fått dig (; aja nu ska jag gå och blåsa håret och smöje in mig men bodylotion. har bastat, sköönt! bild på mig och emelie tagen för några dar sen.

morsning

hejhej, vaknade klockan tolv idag. skönt och sova ut nu innan skolan, men kommer fan inte orka gå upp imorgon häller ;/ idag vet jag inte vad som händer .. aja skriver mer sen för nu ska jag läsa andras bloggar, puss <3

klickat hem

det här har jag och mamma klickat hem nu.

           jacka från hm 149:-               leopard bikini hm sammanlagt 250:-

kusiner kommer ..

jag glömde att mina kusiner skulle komma för att gratta syrran ;/ så det blir inget åka till johanna utan nu ska jag gå och äta nudels. bild tagen nyss när jag kollade på tv.

outfit


gul topp, svart kofta med knappar och vita jeans.


sunny day

har precis sminkat mig ( bara maskara ) eftersom att jag snart ska möta michelle och johanna och vi ska gå och sola. men nu ska jag sätta mig på min framsida och sola lite, pusspuss!

ger minnen


tjugonio grader

godmorgon, vaknade nyss utav att vår jävla telefon ska ringa skit tidigt på morgonen utav nadia hahaha. men aja, klockan var ju kvart i elva typ så det var lungt. idag så ska jag träffa johanna och jag ska väll försöka ringa dit snart, men hon somnarju alltid skit sent så hon är väl inte uppe än ? ska gå och äta frukost nu. lägger in dagens outfit senare, idag blire shorts (tror jag) efter som att det är så jävla varmt :) puss!

22.02

har gjort allt på listan men ska ringa mischa nu. men skriver mer imorgon för ska fortsätta kolla på långfilmen på 4an

kvällens planer

  1. ringa michelle och prata om -------- hahaha.
  2. visa mamma vad jag vill beställa hem från hm.
  3. göra hårinpacking och basta
  4. gotta mig med godis och kolla på robinson
  5. och självklat göra mååånga inlägg!

skriv

vad vill ni att jag ska göra för att bloggen ska bli roligare ?

lite av igår och idag.

hejhej, igår på kvällen efter att jag skrivit så poppade vi popcorn och kollade på en film soom hette aquamiarine, skit bra ! sen var klockan typ tolv och då satte vi på ett bad och vi tände ljus. rakade benen, gjorde hårinpackning och myste i badet. och sen smörjde vi in oss och var jätte fräscha! sen kollade vi på en annan film (kommer ej ihåg namnet) sen somnade vi. på morgonen satte vi på oss lätta kläder, gick och köpte cola och satte oss och solade en stund. sen drog vi till johanna och sen till skarpnäck där vi träffade natta och amanda. sen gick jag hem och nu har jag precis ätit. kisses! hade inte någon kamera så det lir inga bilder i detta inlägg.

just nu ..


shobre

hejsan, är hos johanna nu. eller vi har varit här ett tag men iallafall. vi väntar på att johannas föräldrar ska komma så att vi kan få godis och sen ska vi väl kolla på film eller något, men roligt ska vi ha, bild på johanna <3

godnatt

nu taggar jag och möter johanna vid tunnelbanan, ha en trevlig kväll, kisses.

19.08

hejhej, åt vääärldens godaste middag nu. potatis, kött, sås, sallad & fanta. *slick runt munnen*  tänkte bara berätta att jag ska möta michelle och johanna i skarpnäck klockan 8 och sen åker väl michelle vidare till leo och jag och johanna åker till henne och göra något. (inget bestämt)  så om du vill träffas ringer du mig, har du inte har mitt nummer, synd! men nu ska jag geeka på playahed. bild från i vintras.


dagen hitills

hejsan sötnosar, kom precis hem förjag ska käka (grillat) .. muuums! jag bor ju i radhus och alla grillar idag typ, så det stinker rök på 50 meters avhåll från våra hus haha. men idag så var jag somsagt med kezaya och vi åkte till farsta och köpte en mascara åt henne sen drog jag hem till michelle där johanna också var (för kezaya skulle gå) och sen skulle vi hem till johanna så vi åkte till slussen och gick till en plan där johannas brorsa spelade match ( dotchboll ) för att hämta nyklarna .. och sen åkte jag hem. men snart ska jag äta och sen ska jag gå och möta johanna i skarpnäck för hon ska typ sova hos mig, eller så ska jag sova hos henne .. men skriver ikväll, puss!

om tio dagar ..


pratar med kezaya

sitter och pratar med kezaya och planerar vad vi ska göra. ingen av oss har pengar och vad kan kan man göra utan pengar ? ge förslag ! haha dom här sköna strumporna har jag gått runt i hela morgonen, skönt! 

godmorgon

hoppas alla fått en bra morgon, det fick ju inte jag direkt ? några ungjävlar höll på och skrek/lekte utanför mig så jag vaknade .. skööööönt, not?! sen när jag skulle hälla upp mjök till mina flingor så hällde jag ut all jävla mjölk på golvet. så nu är jag inte bara lite förbannad. but the life goes on. dagens planer blir att träffa kezaya, juste! jag skulle ringa henne nu så puss. bild på min sköna frukost!


dålig uppdatering

förlåt för dålig uppdatering idag men har typ inte haft tillgång till data. igår på kvällen var jag michelle och johanna ute lite i hammarby och träffade joakim och tom och dom följde med ett litet tag hem till johanna men sen var dom tvugna att gå. och idag så vaknade vi typ 11 och så satte vi på en film och låg och mös i typ 2 timmar. sen började vi fixa oss och sen åkte vi och såg mosters vs aliens på bio, inte den bästa men det var lite roligt med 3d. och sen åkte vi hem till michelle och gick ut med typ hennes hund och nyss kom jag hem. det var min dag, kisses.


hos johanna

hejsan, sitter hemma hos johanna nu och jag tar bilder till min pea. (visningsbild) idag har vi bara varit här och hemma hos michelle och chillat. nyss handlade vi också hihi. men ska fortsätta ta kort nu, puuuuuss!

världens bästa låt

haha mischa " hahaha " åh dööööööör ;$ bara jag och mischa som fattar <3

outfit

har på mig syrrans solglasögon som jag ska köpa senare.
min kamera suger så jag får förklara lite snabbt vad jag har på mig,
svart tublinne, ginatricot 149:- - svart kofta, ginatricot 299:- - vita jeans ? - klackskor, belle 99:- 

i ♥ shoes

måste bara lägga in en bild på mina älsklingar, dom är så jävla snygga! här får du en bild på dom kezaya haha <3


sunglasses

alice kan tydligen inte träffa mig så jag får väl träffa någon annan ? för jag orkar inte sitta hema hela dagen och jag vill få lite sol på mig hihihi. men ska försöka att typ köpa sånnahär solglasögon som min syster har på bilden idag.

en liten lista

Du är kär nu - hemlighet ..
Du har sårat nån så de börjat gråta - japp ;/ 
Nån har sårat dig så du börjat gråta - tyvär haha.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
-  yes
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - aa
Jag har smygit ut utan lov - japp
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - vet inte, tror det.
jag har en hemlighet som ingen vet - jaaaaa!
Jag har fuskat i ett spel - haha aa.
Jag har struntat i ett prov - nej faksiskt inte ;o
DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol
- japp
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej
Jag kan inte svälja piller  - utan vatten, nej?!
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - haha värkligen inte ;p
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det: nope
Jag har vaknat gråtande - nej
jag har somnat gråtande - aa

DÖDEN
Jag hatar begravningar - klart osom fan.
Jag har sett någon dö - nej!
Någon nära till mig har försökt begå självmord - ja ;/ 
Någon nära till mig har begått självmord - nej

ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - haha, ja ;$
Jag har sett en fallande stjärna - yes.
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna -  aa 
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - ja?
Har sparkat en kille mellan benen - hahaahahaha aa!
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej men skulle vilja.
Druckit en hel liter mjölk på en timme - nej.
Jag har medverkat i en teater - hah ja.
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - ja.
Du har fångat en snöflinga med tungan - jupp
Jag har suttit på ett tak på natten - yes.
Jag har aprillat någon - haha aa.
Jag har åkt taxi - min papap är taxichaffis ?
Jag har ätit sushi -  ja, älskar det!
Jag har åkt snowboard- nej men vill (:

alice alice alice

hellu, vaknade nyss. har bara ätit frukost, ska nog ringa alice nu eftersom att vi ska träffas. vi ska typ sola och äta på donken, och jag ska köpa nya solglassögon. aja skriver mer sen, bild på mig och alice. kisses

godnight

kolla hur fin min header blev asså, you go girl ! men nu ska jag gå och kolla på tv och prata i telefon. min telefon har blivit mitt liv känns det som, idag har jag iallafall knarkat min mobil, men skriver mer imorgon a big kiss from me to you ♥


header på g!

sitter och väntar på att emma ska göra klart min header eftersom att mli inte har gjort någon .. men aja, kan passa på att tipsa om emmas blogg, http://emmajjs.blogg.se - läsvärd!

I LOVE ALICE HUND!


design

har min header såhär tills emelie gjort en till mig.

tv mys + nudlar.

sitter och käkar nudlar, haha tjockis! nej men jag ska faktiskt börja träna 5 gånger i veckan på måndag så mig kan man inte kalla tjockis länge till (; ska nog sätta mig och mysa framför en film nu, har ingen större lust att sitta vid datan, so byebye.

hellu babys

är hemma nu, och idag ska jag bara vila. för jag har sovit borta 3 dagar nu och jag orkar inte sova borta idag, sitter och lyssnar på världens gamlaste låt men världens bästa! aja har inte så mycket mer att säga, hoppas ni iallafall får en bra dag.

hos emelie

har fixat lite utav min design, men emelie ska göra en header åt mig när jag har gått haha. just nu sitter vi här vid datan och gör inget speciellt. skriver mer sen, nu ska jag och emelie gå ut. puuuuuuuuuuuusss!


NY BLOGG

nu börjar jag blogga igen, vi ska fixa min blogg nu sen börjar jag.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0