bloggpaus

tar en litenlitenliten bloggpaus till tis, pusspuss!

till frisören

nu åker jag till frissan och gör slingor. skriver när jag kommer hem. pusspuss!

Mobilbloggar

Hejsan sötnosar, sitter i bilen Påväg hem. Kommer inte bli några mer inlägg idag för jag är väldigt trött och när jag kommer hem kommer jag duscha och sätta på en film, så de så. Skojja, nej men aja.. Skriver mer imorgon. Puss puss!

pictures (webbcam)

observera att det är drivbilder.




hos barndomsvän

hejhej, kom precis hem till johanna. hon bor ute på ingarö (värmdö) hon bor i ett jätte fint hus. men nu ska vi göra något haha. ojuste, jag färgade mitt hår jämnt idag och imorgon ska jag slinga mitt hår, pusspuss!

spindelspindel!

OMFFFFFG, GISSA VAD JAG SÅG NYSS KRYPA PÅ MITT GOLV ? EN SPINDEEEEL, OFYFAN! HELA MIN KROPP KLIAR. UUUUUUUSCH!


kladdkaka

jag blev sugen på att baka något så jag beslöt mig för att baka en
kladdkaka och tyvär, ni får inte receptet, mohahah!

den ser inte så god ut, but belive it ore not, it's superduper! haha x]


dagens drog


tips (hår)

slitet och tort - köp babyolja som finns i vanliga mataffärer och masserar in det i handukstorrt hår, mest i topparna så blir ditt hår inte lika slitet och torrt, och du kan till&med slippa klippa dig. OBS, ta inte för mycket, för mycket olja gör håret fettigt!

själv använder jag för det mesta en hårinpackning som jag köpt från hm för ett tag sen, kommer ej ihåg pris men kan inte kostat så mycket. jag är superduper nöjd med inköpet och den ger värkligen vad den lovat. Ta den 1 gång i veckan i 1 månad och du kommer ha jätte fint hår, jag lovar! såhär ser den ut.
bildkälla; google.se


grönalund


kezaya på bussen.

grönaluuuuund

popexpressen

jag & min goda sockervadd.

bergodalbanorna.

gottgott!

påväg hem.

hemsk bild, men den bjuder jag på!

jag och kezaya fick för oss att hoppa ner i kontainern haha x]

kezaya leker modell.

och jag också.


the notebook

just nu sitter jag hemma hos kezaya och jag ska sova här, vi kom hem för en stund sen. idag har vi som sagt varit på grönan och det va väl roligt, vi träffade alice och thea så vi va lite med dom. ni får fotona imorgon för att jag har inte kamerasladden med mig. men jag kommer endå hem typ innan 11 för kezaya ska vara barnvakt. men nu ska vi kolla på "the notebook" pusspuss!

fint väder

och perfekt för en grönalund dag! ja, ni hörde rätt. jag och kezaya ska åka till grönalund idag, har aldrig varit där med henne så det ska bli roligt :) hon kommer komma hit kl 1 ( till skarpnäck ) och då ska jag gå till tuben och möta henne och sen drar vi! så kika in lite senare på kvällen så kommer det komma en massa bilder. pusspuss!

duscha

ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag ta det lungt och kolla på tv, ni får ha en trevlig onsdagkväll så hörs vi senare eller imorgon morgon, pusspuss!


http://dermanova.se

Ren och Fräsch  60 min

Här gör vi en djupdykning i huden. Perfekt för dig med fet eller oren hy.Rengöring, hudanalys med tips och råd, peeling, ånga, porrengöring, mask, och dagkräm. 

Pris: 595 kr

det är vad min hud behöver, nu är det bara börja tjata på mamma att jag ska få pengar till det!


singoalla lakrits

jadu, ni ser ju bilden. det har kommit ut en singoalla med lakritssmak, hur gott kan det vara? jag är en sån som älskar lakrits, men i kakor? njeeea .. min mamma hade tydligen vart och smakat den igår, alltså i affären och hon hade tyckt att den var hur god som hälst. så kanske ska be henne köpa hem den så jag kan få smaka? men själv håller jag nog mig till den med vaniljsmak och hallonfyllning.

bilder (nattcykling)

(ni kanske kommer se att det är dålig bildkvalitet på vissa utav bilderna men det är för att jag cyklade, man fick inte stanna och ta bilder )

fin utsikt över grönan mm.

någon strand typ.

vi stannade för att äta frukost.

haha joakim [:

henrik, anna nellie mimmi och isabelle.

anna kämpar upp för bron.

ja, ni ser ju hur långt bak jag va, hahaha!


sovit

kom hem kl 7 imorse och sen dess har jag sovit, sjukt skönt. men jag har träningsverk i hela ryggen, rumpan och i händerna för att jag klämt så hårt där man håller haha. men vad ska man göra? vissa stunder var roliga och andra inte. sissta biten från långholmen till björkhagen var bara jobbig. usch! men idag ska jag bara ta det lungt och chilläniii, men imogon blir det grönan med kezaya [;

björn gustafsson

haha har fastnat på denna, i love u björn!

im home

har varit hemma ett tag nu och jag och mamma håller på och ordnar inför nattcyklingen, ska bli skit roligt! asså min mamma och johannas mamma ska vara föräldrarna i gruppen som vi ska cykla i och mamma är helt uppspelt för att hon får vara med. jag brukar aldrig låta henne vara med på sånna här saker men om inte min och johannas mamma skulle varit med skulle det varit för lite föräldrar och då skulle vi inte kunna åka och alla vill ju vara lediga på onsdagen, aight? haha. nej men nu får ni lite bilder från dagen.

jag på morgonen, ny sminkad & fresch. haha fin toalett i bakrunden.

haha johanna mitt matvrak, i love u!

mischa och johanna. ( lägg märke till deras blickar ) haha x]


with johanna

hejhej, sitter hemma hos johanna just nu och vi har ätit lite. kommer inte kunna uppdatera så mycket idag eftersom att vi har nattcykling inatt och då måste vi sova. men vi hörs senare eller imorgon. PS kolla vad gullig johanna var när hon var liten.
( brevid henne är brigitta, hennes mamma )

dagens


svart linne hm, gul tröja med knappar ginatricot,
svarta  jeansleggings som jag gjort hål på. lyckat haha!

sovmorgon

hejhej, är helt klar nu och jag ska typ gå om en timme och tjugio min eller något sånt. haha jag skulle kunna vaknat nu, men nej mamma skulle komma och väcka mig när dom skulle gå. HALV 8! sen kunde jag inte somna om såklart så jag gick upp tog en such och börja fixa mig och nu sitter jag här och tänkte att jag kunde göra lite inlägg och göra er glada ;] vad som händer idag ? jo först är det skola. sen hem och sova, eller hos någon kompis. sen får jag inte missa desperate housewifes, sen sova och sen kl tre på natten ska alla 7;or mötas på skolgården och cykla runt i stockholm, haha hoppas det blir rolitg. det tyckte min syster som gjorde det här förra året iallafall. men nu ska jag gå  ta dagens outfit, hörs senare. kisses!

älskar dig mami!

mamma kom hem med två par shorts i vitt och svart och ett rosa/vitt randigt linne. jätte snällt, i love u mami!

min och kezayas låt


frågestund

nu får ni ställa frågor, vad som hälst!

böööcker

jag vill börja läsa och då undrar jag vilken bok ni tycker jag borde satsa på att köpa, för jag vill inte slösa mina pengar på en bok som jag sedan inte kommer läsa. så vilken är bäst ?


hemma idag

hejsan sötnosar, idgår skrev jag ingenting för att jag var på grönan och när jag kom på var inte datan på och då orkade jag inte sätta på den så jaa .. jag var iallafall där med michelle ett tag och det var roligt. lärde känna någa nya också [; idag är jag hemma från skolan för jag har jätte ont i ryggen och börjar bli förkyld så det är bäst att stanna hemma så jag orkar med nattcyklingen imorgon natt ;O ( alla 7;or ska samlas kl 3 på natten och cykla runt tills kl 7 på morgonen ) haha fråga mig inte varför men hoppas det blir roligt iallafall! sen får vi ledigt på onsdag så då är vi lediga ons - tors - fre - lör - sön. riktigt skönt asså! men nu ska jag lägga mig i soffan så får ni njuta utav grönan bilderna <3




kvällsmys

sitter och kollar på en film just nu som går på kanal 5. tyvär vet jag inte vet vad den heter. i väntan på att eurovision songcontest ( stavning ? ) ska börja, jag gillar att sitta och lyssna på låtar, sjukt najs! så det är det jag ska göra ikväll, och käka godiiiiiis! haha tjockis. men iallafall, har börjat fundera på vad jag ska göra med min månadspeng som jag får i juni. brukar alltid veta vad jag ska göra typ 3 månader innan. men nu har jag ingen aning, jag vill ju färga håret ljusare så det kanske blir hårfärg ? då köper jag är mörkbrun hårfärg så färgar jag mitt överhår ( som är ljusare en underhåret ) så det blir jämnt och sen får jag gå till en frisör och göra ljusa slingor :) så ja, nu har jag bestämmt mig haha. och förresten ska fråga emma om hon kan hjälpa mig med design, hon är jätte duktig så ni kan ju fråga henne också. aja skriver mer sen, pusspuss!

mina slingor ska vara i den färgen jag ringat in!

c00la solglasögon


sommartider hejhej!

          denna sommar ska detta göras;

  • åka till grekland i två-tre veckor.
  • åka på kollo med kezaya
  • britneyspears konsert med kezaya
  • sola och bada såklart!
  • sova utomhus
  • shoppa shoppa shoppa.
  • bli brunast i hela skolan
  • åka utomlands med en kompis
  • vara på grönaaaan
  • blogga mycket.
  • och bara ha det bäst!

shopping

igår sov alice här och vi gjorde inte så mycket, vi åt massa snacks och kollade på sex and the city the movie, i like! idag har jag varit och shoppat med mami. hade  typ inga sommarkläder, så det behövdes!

vita ballerina, din sko. 199:-

randig t-shirt, ginatricot. 149:-

ljusgul tröja, ginatricot. 99:-

svarta jeanstights, ginatricot. 199:-

tubkjol, ginatricot. 99:- ?

det köpte jag idag + 2pack svarta strumpbyxor, hm. 79,50:-

dagens köp


jätte bra läppglans, håller länge klibbar inte ger inte så mycket färg men bra om man bara vill ha glans och skit billig. bara 29.50:- på hm!

outfit


t-shirt med tryck, ginatricot. svart jacka hm,
ljusblåa jeansleggings ginatricot och vit väska ?

britney spears konsert

GISSA VAD SOM HÄNDER DEN 13 JULI ? JO, JAG OCH KEZAYA BÄSTAVÄN SKA PÅ BRITNEY SPEARS KONSERT, OOOOOMFG VAD JAG ÄR GLAD. var bara tvungen att skriva det haha. så alla kan bara vara sååååå avundsjuka på mig pussspuss!


farsta idag igen

var i farsta idag igen, haha! för att jag skulle köpa ltie saker jag såg igår. köpte en kofta en tröja tt par jeansleggings och ett par örhängen. bild kommer imorgon för hittar inte min kabel men ska fortsätta leta! om ett tag är det desperate housewifes och det ska tydligen bli jötte spännande har jag sätt på reklam iallafall. men vi ses imorgon då det bir en bildbomb, har inga planer för imorgon. men ska väl antagligen vara med någon. min syster ska på beyonce konserten imorgon med sina kompisar, roligt va? är sjukt avendsjuk. aja nu ska jag läsa andras bloggar. löve alexandra!


09.18

ibland är det lite svårt med rubriker, så vad gör man då ? jo.. slår in vad klockan är haha. just nu sitter jag här och sminkar mig och gör i ordning mig för skolan. börjar 10.40 idag. så jävla skönt! efter skolan ska jag vara med lisa och vi ska åka till farsta. men nu kom jag på att mamma inte lämnat några pengar så jag får be henne lägga in på annas konto och så får anna ta ut till mig.. eller något ? men måste ringa mami nu. hörs sen, puss!

söt bikini

MIN BIKINI HAR KOMMIT, GISSA OM JAG ÄR LYCKLIIG!

just love me, okey ?


farsta med kee

hellu sweethearts, idag efter skolan åkte jag till farsta med kezaya och hon köpte en massa saker. men inte jag för jag hade inga pengar, men såg massa jag gillade som jag ska köpa imorgon eller på fredag. sen käkade vi på donken och gick till frissören där jag skulle boka färgningstid, men dom sa att dom inte skulle våga färga mitt hår för mitt överhår är ljusare en underhår och jag vill ha ljusare och då skulle det blivit ojämnt och bla bla bla. så det bli ingen färgning för mig. men klarar inte av att ha det såhär, så jag kanske ska färga det mörkbrunt?! något och tänka på .. men nu ska jag läsa 100 sidor i min bok som jag ska ha gjort tills onsdag, faaan vad tråkigt. pusspuss, PS. KOLLA VAD SÖT KEZAYA VAR NÄR HON VAR LIITEN :) haha kezaya, jag tog den här från din data och la in på ett privat album när inte du såg, mohahaha !!!

watching tv

sitter och kollar på wipeout, sjukt kul asså! synd att inte jag var 18år för då skulle jag lätt sökt in [; imorgon så ska jag och kezaya åka till farsta och jag ska boka frisör tid, ska färga håret ljusbrunt! äääääntligen. aja men vi ses imorgon, kisses.

ett måste

i veckan ska detta köpas;
ett par ljusblåa jeans.
en färgglad kofta.
ett par nya örhängen.
och ett par skor!

my super sweet sixteen

hellu babies, har precis duschat och gjort hårinpackning och målat naglarna. snart kommer mamma hem och då ska jag fråga henne om vi kan ddra till farsta, annars ska jag fråga johanna men hon sover fortfarande! OM DU SER DET HÄR JOHANNA, RIIIIIIIIING MIG NUUUUUUUUU! förövrigt kollar jag på sweet sixteen, hihi. diggar det pogrammet! skriver mer sen.


min design gör mig galen

någon som har pea och kan fixa desgin ? för min msn fuckar.


måste göras!

  • duscha, basta, göra hårinpackning och fräscha till mig
  • ta bort mina lösnaglar och fixa dom och måla rosa nagellack
  • försöka komma iväg till stan eller farsta med mamma, måste shoppa har ångest fan!

säger bara en sak

busted !

morsning

godmorgon cuties, idag så fyller älsklingen kezaya fjortis ;D så idag ska jag såklart vara med henne och jag har ordnat en överraskning åt henne. så kan inte skriva det här haha. men jag kommer nog inte kunna uppdatera så mycket ikväll men vi hörs imorgon och då blir det massor utav bilder från ikväll. loove alexandra! dagens outfit blir;

no rubrik

slutade plugga nu, så ja jag har pluggat väldigt mycket. jag kommer klara provet gaant imorgon! satsar på nm+ men tror inte jag kommer få det snarare nm. alltså når-målen. men nu måste jag fortsätta planera inför imorgon då bästavän kezaya fyller år.

lägg märke till smilisen jag gjort i högra hörnet, haha !

ska köpas


i am sailing

asså vi fick sjunga den här låten på musiken idag och den låter helt annorlunda på youtubeklippet en vad vi fick sjunga på musiken, lyssna själv (alla i min klass)  ;O

mimmis blogg

måste bara tipsa om en väldigt bra blogg, min vän mimmis. en väldigt skön person rakt igenom, så bli inte förvånade om ni blir beronende, http://costly.blogg.se love u darling <3 ( gammal bild )


kom hem precis

hejsan babys, kom precis hem. har varit lite med michelle johanna och kezaya. eller vi satt i våran korridor i typ en timme och väntade på att våran lärares lektion skulle sluta för vi skulle prata med henne. imorgon har jag iallafall 2 omprov och 1 helt prov -.- så nu ikväll blir det bara plugg plugg och ännu mera plugg. ska börja vara bra på roven så jag slipper med alla jävla omprov. ska ladda upp lite musik till min mobil också. ska börja ta dagens outfit också hihi. aja puss.


design

har gjort iordning min design lite nu, men finare ska den absolut bli! min syster ska logga in nu och så ska jag dricka lite youghurt och kolla på efterlyst, jag älskar det pogrammet! fast jag älskar desperate housewifes mer. aja vi hörs imorgon, jag har blivit mycket mer sugen på att blogga nu när jag piffat upp designen lite mihiihihih. haha, aja looooove!

tio saker ni inte visste

tio saker ni inte visste om mig;
på morgonen ( innan skolan ) gör jag saker i en viss ordning. ( platta håret, äta osv )
jag har två systrar och två bröder.
jag har bara varit kär 2 gånger.
jag är ooooskuld.
blir väldigt lätt irriterad.
jag har svårt för att förlåta.
jag ser på direkten om en person är falsk.
jag bli stressad om jag inte suttit vid datan en dag, haha!
jag har gått i tre skolor. bagarmossens, skarpnäcks fria, björkhagensskola.
jag har gått på massa aktiviteter. ridning, basket, ballet, tennis, fotboll, dans, simning osv..

plugg plugg plugg

hejsan snorungar ;D var nyss i stan med chanel & jasmin och vi skulle gå runt och fråga folk olika frågo ( skoluppgift ) och sen skulle jag varit med kezaya men det blev inte så och så började vi bråka men det är typ löst nu men aja. nu ska jag plugga NO. skit roligt, haha! vad fan är en kemisk reaktion ? får paniiiiiiiiik. men ska plugga nu så ses vi ses, kraam!

en hemlighet

alla ni som läser denhär bloggen kanske inte vet att jag medverkat i en film när jag var 10år med Yrla. allt började med att när jag gick i skarpnäcksfria skola gjorde vi en film i skolan och jag och Yrla (som gick i min klass) var huvudrollerna, och samuel som också gick i min klass. hade en mamma som hade som jobb att ta en skådisar till filmer. och då hade hon sätt denhär filmen vi gjort och tyckte den var jätte bra. så typ 1 år efter jag slutat i skolan skulle hon tydligen ta in skådsar till en film och då kom hon på mig och yrla och ville att vi skulle komma på "audition" så det gjorde vi () det var lite coolt för hon som var med i julkalendern det året sökte) men jag och yrla fick iallafall platserna som huvudrollerna så vi var med i den filmen hihi. såhär har någon skrivit om filmen ;
 
Skådespelarna i filmen gör bra ifrån sig. Adam Pålsson och Vincent Cordiani som spelar de bägge slagskämparna gör trovärdiga insatser som lätt berusade tonårsgrabbar med hett temperament. De bleknar dock i jämförelse med Yrla Karinsdotter och Alexandra Puranen som spelar småflickorna. Från de lekfulla skratten och buset i början till de chockade och ledsna blickarna, allt känns 100% äkta. Jag kanske börjar bli blödig på äldre dagar, kanske är det det faktum att jag själv ska bli far till en liten flicka inom kort, hur som helst kände jag en tår i ögonvrån när jag såg hur rädda flickorna var.

Mycket bra.


15.13

ohjavet, min blogg ser helt muppad ut just nu men det ska fixas. får ha såhår så länge! kom hem för ett tag sen och håller på och läser nu. för vi ska ha läst 50 sidor tills torsdag och jag hatar och läsa! sen måste jag plugga till no provet också. får panik! aja nu ska jag fortsätta läsa. ( men det är lungt, för den här boken är ändå rätt så intressant ;O ) fattare inte att jag skrev det där nyss, aja puuuuuuuusssar!

wipeout

nu ska jag gå och kolla på wipeout, kram!

19.33

hellu cuties, vad har ni för er en kväll som denna ? själv har jag städat mitt rum och nu håller jag på att bli galen för jag hittar inte mitt nagellim och jag är jätte sugen på att ha lösnaglar -.- ska skrika på mami och be henne leta med mig mohahaha. imorgon och på tisdag ska det regna :'( och jag ska till skolan som jag inte varit på en vecka. åååååh ! asså fyfan vad jag hatar skolan. egentligen är det inte så tråkigt men nu har jag värkligen ingen lust med att sitta på franska no och so. usch! men jag har iallafall pluggat lite på so provet tills på fredag så jag slipper göra allt dagen innan, men det finns fortfarande saker jag inte kan. på detta prov måste jag bli godkänd iallafall! men aja, vi hörs mer sen eller imorgon .. ps, jag och mamma klickade hem denhär bikinin nyss. somrig va ?
 


en shopaholics bekännelser

igår var jag på bio med kezaya och vi såg "en shopaholics bekännelser" och jag måste bara tipsa om den för den är värkligen sevärd gånger tio! Jag kan berätta lite om filmen för dom som inte sätt den på reklam. Det handlar om en tjej som bor i ... ? haha har glömt bort vad det heter. aja, och hon shoppar värkligen hela tiden. och det slutar med att hon får skulder för, ja.. mer en vad man ska ha! så hon skaffar sig ett jobb där hon ska ge folk råd om ekonomi. men det går faksitskt jätte bra. hon skriver en bok typ som blir jätte känd och som översätts till flera olika språk och ja, hon blir känd. men en dag blir hon avslöjad att hon har massa skulder och så men det löser sig och hon och hennes chef blir kära i varandra och ja. jag kanske inte ska avslöja för mycket, men ni får se filmen själva tycker jag! här är en snutt utav filmen.

läsa i solen = skönt

min blogg ser helt muppad ut just nu och det får ni stå ut med fr snart ska jag få en helt ny snygg och fräsch blogg, hopaas jag ! igår sov jag iallaall hos kezaya och vi gjorde inte så mycket. har precis suttit i solen och läst sjöwall wahlöö "den skrattande polisen" heter den. man ska ha läst 50 sidor tills torsdag och jag har typ läst 15 ;o aja. gick iallafall in nyss för det började blåsa men nu ska jag fortsätta läsa. kisses!

OMFG.

jag får dra tillbaka det jag sa haha, för nu ser min blogg jävligt förjävlig ut och jag behöver hjäääääääääälp!

min blogg är ROSA!

jag tror att det har blivit en rosa explossion i min blogg ? men kommer ha såhär tills någon fixar en snygg header åt mig för tröttnade lite på den andra, även om den var snyggare haha. lite nytt är bra för hälsan [; hittade jag nyss på ?! så du kan kontakta mig här nedanför inlägget och skriva en kommentar om du har lust att göra en header åt mig. pusspuss! bild från i helgas när jag michelle och kezaya sov hos johanna. bild; michelle och lite av kezaya.


dåligt med uppdatering

ja bara rubriken säger väl allt ? men jag börjar nu igen och jag ska försöka mitt bästa med att göra några inlägg om dagen iallafall! har precis käkat grillat och jag känner mig lite duktig nu för har varit avsminkad hela dagen, solade typ 10 min på kezayas balkong i morse så fick lite färg men jag ska försöka sola solarium i helg och då ska jag bli rejält brun! juste, imorgon ska jag och några tjeje grilla. det ska bli sjukt kul så om du vill komma, call me ! men ska fortsätta kolla på filmen nu byebye!

RSS 2.0